|株式会社Stanfit

導入事例

CASE

Belirli özellikler telefon uygulamaları popüler çevrimiçi kumarhaneler gerçek parayla oynarken

Basamaklı mekanizmalar slot makinelerinde Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kulüp, biliyor benzer isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor özdeş algoritma.Şanslı dizi yeni resimler sahip ek kazançlar bir tur. Standart başarıbet güncel sağlayın müşteri yalnızca bir şans bir kazanan kombinasyon için her dönüşte. O etkinleştirir devrim ve bekler benzer piktogramlar aktif hatlar. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, verme kullanıcı fırsat ek ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak inşa edilir kazanan kombinasyon.
  • Simgeler bir kazanan dizisinden kaybolma (veya patlayabilir) ve boş alanlar bırakmak.
  • belirtilen boş konumlar görünme veya (düşme) yeni simgeler.
  • Kullanıcı ödül alır eğer böyle resimler ek olarak oluşturun kazançlı bir kombinasyon birbirinizle veya makaralar üzerindeki kalan işaretler ile.

Bu prosedür kazanan kombinasyonlar kazanana kadar yürütülür ödül hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm işlevsellik işlev aynı prensipte. İlk ve modernize edilmiş bu sınıftaki oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , yaratıldı NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Popülerlik nedenleri dalgalı slot makineleri Basaribet

Müşteriler artık gerekmeyecek sıkıcı etkinleştir makaralar ve oluşturma için bekleyin kazanma kombinasyonu sağlanan ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve olağanüstü eğlence tarafından ilgileniyor, düşünceli grafik sunumu ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanik oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels tamamen bu parametreleri karşılıyor. Gelişen şanslı yapılandırmalar ve bu yeni simgelerle bir gecede ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yol açacak sağlam ödül.

Basamaklı makaralar yardım elde edin birden fazla ödül. yaratırken karlı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödüller dönüştürebilir çok büyük miktar. Bireysel şirketler sağlayın ek çarpanlar bu maksimum artır kazanma.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Dalgalar kural olarak etkilemez RTP makineler. Bir fırsat var bul emülatörler ile büyük teorik getiri düzeyi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha düşük %94). Bağımlılık yok yükselen resimler ve miktar teorik getiri olamaz.

Ancak, basamaklı makaralar arttırma önemli bir ödül alma olasılığı. Mekanik slot Başarı bet bunu sırasında telafi eder taban yuvarlak. Sonuç olarak slotlar ile kademeli mekanik geleneksel olarak sağlamak maksimum yüksek uçuculuk. Çünkü makaralar haklı olarak döndür iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu şu anlama gelir karlı zincirler yapamayacak ortaya çıkacak oldukça sık. dalga sanal makineler içindeki periyodiklik sıklıkla aşmaz %25-30.

相談したい・話を聞いてみたい方は